GOEDE VOORNEMENS

Toegevoegd op 07 januari 2020

Goede voornemens… We maken ze dagelijks. Veel van die voornemens geraken op de achtergrond ver in ons geheugen en we doen de deur van die kamer dicht.

Toch komen ze ieder jaar terug. Eén van die zovele voornemens is stoppen met roken. Als roker weet je dat het ongezond is, je weet dat het je een fortuin kost, je weet dat het niet alleen schadelijk is voor jezelf maar ook voor jouw omgeving.

Je wéét genoeg dat je zou moeten stoppen maar…. het smaakt zo lekker, het werkt zo ont-stressends, ik voel me zalig bij dat trekje, als ik een dipje heb dan helpt mijn sigaret me er weer bovenop…

En zo geraakt jouw voornemen om te stoppen met roken weer naar de achtergrond. Toch ben ik er zeker van dat je op een dag klaar bent om de stap te zetten om afscheid te nemen van de sigaret. Denk eens anders… dankzij die sigaret heb je een vervelende hoest, dankzij die sigaret genees je minder snel, dankzij die sigaret heb je onfrisse adem, dankzij die sigaret ben je rapper vatbaar voor ziektes, dankzij die sigaret moet je buiten roken, dankzij die sigaret stelt de arts een operatie uit tot je rookvrij bent, dankzij die sigaret ben je afhankelijk van nicotine, dankzij die sigaret ben je al een fortuin kwijtgespeeld, dankzij die sigaret betaal je meer voor een verzekering…

Stoppen met roken is geen gemakkelijke opdracht, alleen is moeilijk. Ik kan je daarbij helpen, ik geef je inzicht hoe het komt dat je zo verknocht bent aan die sigaret. Samen is gemakkelijker.

Probeer het eens, één dag geen sigaret te roken.

Gun jezelf die luxe van een gezond lichaam. Wil je meer informatie? Contacteer ons gerust en wij helpen jou naar een aangenamer leven. Toch leuker als je kan leven met minder stress? Geef toe hoe vaak heb je al niet gezocht naar die aansteker of je afgevraagd in paniek waar dat pakje sigaretten ligt? Dat zijn al 2 zaken waarvan ik je kan ontzorgen!

Succes!!!